Lezing: Rudolf Spoor in Dorpshuis

De voordracht vindt pas plaats op vrijdag 21 april 2017 in het dorpshuis op Huisduinen. De voordracht van de heer Spoor zal deze avond gaan over een unieke film “Walcheren bevrijd door Noorse Commando’s in 1944”.

Daarnaast zal hij ons meenemen achter de schermen van het regisseren van vele evenementen zoals Prinsjesdagen, Koninginnedagen, Sinterklaas intochten en verschillende Koninklijke huwelijken.

Rudolf Spoor werkte als producer en regisseur bij de NTS/NOS, maakte vele documentaires over o.a. de Deltawerken, Koningin Beatrix (65 jaar) en raketgeleerde Wernher von Braun. 

Hij had de regie over grote TV evenementen zoals de Maanlanding in 1969, 150 jaar Spoorwegen, programma “Het Capitool’, de vele herdenkingsprogramma’s als 4 mei, de Bijlmerramp en de intocht van de Sail-parade in Amsterdam.

Hij regisseerde de Koninklijke huwelijken van onder meer de prinsen Maurits, Constantijn en Bernhard. Ook regisseerde hij de productie van Koning Willem Alexander (“de traan van Maxima”). In 2008 had hij de productie en samenstelling van de kroning van de Koning van Bhutan.

Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom. Om 20.00 uur begint lezing en wij sluiten omstreeks 21.30 uur af met een drankje. 
Kaarten á € 10,- zijn verkrijgbaar bij : Van Brederode, Ravelijncenter 1 || J.J. Meijer, Ambachtsweg 28

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie