Lentefeest bij de Helderse Vallei

Geen zonnetje, maar toch organiseerde de Helderse Vallei zondag, samen met diverse partners, een lentefeest. De lente werd gevierd met demonstraties, activiteiten, oude ambachten, zang, muziek, dans, dieren en lekkere hapjes. Ook stonden er verschillende marktkramen. Voor elk wat wils.

De optredens werden verzorgd door Blitzz en Bigband ‘Frankie Goes to…’ Danseressen van Triade en de Voltige-vereniging deden verschillende demonstraties. Er was zelfs een demonstratie schapen scheren. De hele dag door was er voor jong en oud veel te doen.

“Het doel van het lentefeest is om al onze partnerorganisaties een podium te geven, alle organisaties met wie wij samenwerken hebben een eigen plekje en laten daar zien wat ze doen en kunnen doen. Daarnaast is het ook om te verantwoorden en leuke producten te verkopen. Alle kraamhouders die hier staan verkopen biologische, lokale of fair trade producten. En het is natuurlijk gewoon een leuke dag voor alle bezoekers en we hopen dat ze snel terug komen!”, aldus de directeur van de Helderse Vallei, Katelijne van Spronsen.

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie