Laatste zomeravondconcert Ontmoetingskerk

Het zesde en laatste zomeravondconcert in de Ontmoetingskerk in Julianadorp vindt op woensdag 7 augustus plaats. De kerk is de hele dag open, er is gelegenheid om er koffie te drinken en de mooie expositie van Philip Frinks te bewonderen, over de mooiste plekjes van Julianadorp. De aanvang van het concert is 20.00 uur en duurt een uur. De entree is gratis, wel is er na afloop een collecte voor straatkinderen in Oeganda.

Bibi Wanningen en Hans Eckhardt vormen een zang/gitaarduo, dat zich “Moon Child” noemt. Ze brengen akoestische muziek, covers en eigen werk, in een variëteit van stijlen, zoals blues, folk, jazz en ballads. Eigen werk heeft wel hun voorkeur, dat krijgt vorm door improvisatie op gitaar, en dan neemt Bibi de teksten voor haar rekening.

Thilly Faas is van Molukse afkomst, en is geboren en getogen in Den Helder. De zang is haar met de paplepel ingegoten. Piano leerde ze spelen op de Helderse Volksmuziekschool en de Muziekpedagogische Akademie. Ze speelt van klassiek tot jazz. Bunga Mas, “bloem van goud”, bestaat uit een zevental vrouwen die traditionele liedjes uit de Moluks-Indische cultuur ten gehore brengen, evenals gospels en evergreens.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie