Laatste DWOZ met zwembad, tall ships, vlogger en meer

In de laatste De Week op Zaterdag van het seizoen een goed gesprek over de gebreken in het zwembad. Hoe ernstig is het nu precies, wat moet er gebeuren en op welke termijn? Jelle Wieling van het Aquacentrum legt uit.

Ook te gast is de 15-jarige Manuela Blom, die binnenkort aan boord van een tall ship gaat voor een mooie reis naar Nederland. Voor de LOS doet ze een paar keer verslag van haar reis, maar zaterdag vertelt ze eerst wat haar zoal te wachten staat. Jack Darphorn doet komende week weer mee aan de Nijmeegse Vierdaagse en het is niet de eerste keer. Wat is er toch zo leuk aan de monsterwandeltocht en voor wie doet hij het eigenlijk? Komende week is hij elke ochtend te horen in Regio Live en nu eerst dus in DWOZ.

De marine heeft een nieuwe vlogger, die een jaar lang overal mee naartoe mag. Ilena Gies (KM) vertelt over de zoektocht en het hoe en waarom van deze actie. En tot slot zijn we live bij de open dagen van tuindersvereniging Texelstroom en bij de start van een bijzondere zwemtocht door de kanoroute. DWOZ is van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren via LOS radio.

DWOZ gaat na 14 juli met zomervakantie, begin september is het programma weer terug. Op 21 juli is de LOS de gehele dag live bij het sportfeest van FC Den Helder.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie