Krokodil knutselen op Burendag Zwanenbalg

De banner hangt bij de entree en alle bewoners van Zwanenbalg en de Callantsogervaart hebben een uitnodiging ontvangen om zaterdagmiddag gezellig Burendag te komen vieren. Op 22 september vanaf 14.00 uur begint de sport- en spelmiddag voor jong en oud. Dit jaar is het thema Jungle en er is van alles te beleven in en rond de Fanciscushoeve in Zwanenbalg.

De activiteiten hebben allemaal een jungle-tintje: van liaan-rijgen, banaan happen, dolfijnen vangen tot krokodillen knutselen. Voor de sportievere buren is er een crocorun en men kan een les jeu de boules krijgen van ervaren spelers met of zonder kokosnoot. Er is ook wat te verdienen, voor alle deelnemers een jungletraktatie en voor de winnaar een gouden pinda. Kortom voor iedereen valt er wat te beleven in de Zwanenbalg.

Wie niet van spelletjes houdt is welkom om de deelnemers aan te moedigen. Rond de klok van half vier houden de buren de jungle juice met daarbij een hapje.  Alles wordt verzorgd en iedereen kan gratis deelnemen aan deze burendag, om 17.00 uur sluiten de buurt de middag af.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie