Kroftgeuzen zijn klaar voor het feest

Nieuw Den Helder maakt zich weer op om de carnavalsperiode te openen. In aanloop naar het grote carnaval op 25 februari kunt u bij de Kroftgeuzen alvast in de stemming komen en in training gaan voor de grote polonaise.

Dat ook de Kroftgeuzenfeest kunnen feest vieren is niets nieuws. Al 25 jaar zorgen zij voor sfeer en gezelligheid. Prins Alex en de raad van 11 van De Kroftgeuzen nodigen u dan ook uit zaterdag 11 februari te komen feesten.

Buurthuis de kroft zal weer omgetoverd worden in het feestpaleis der Kroftgeuzen en prins Alex zal dat weekend de gastheer zijn voor onze bezoekers.

De carnavals vrienden, de Piet Hein Rakkers, Bollendammer uit Den Helder en de Federatie Europese Narren zullen deze avonds acte de préséance geven.

Om 19.30 uur gaat de zaal in buurthuis De Kroft open voor een ieder die mee wil feesten. De muziek is in de vertrouwde handen van New Born. Op zondagmiddag 12 februari is het de beurt aan de jeugd.

Onder leiding van de jeugdprinses Sanne en haar jeugdraad zal van 14.00 uur tot 16.00 uur onder muzikale begeleiding van New Born het buurthuis op zijn kop gezet worden. Het feestpaleis is gelegen aan de Hortensiastraat 22. De Toegang op beide dagen is gratis.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie