Krabbetukkers sluiten seizoen af

Carnavalsvereniging De Krabbetukkers heeft het 54e carnavalsseizoen officieel afgesloten. Dat gebeurde onder meer met de huldiging van enkele trouwe leden.

Het bestuur kijkt terug op een goed verlopen seizoen met een uitverkocht Bastion Pierre op de zaterdag- en maandagavond. Een groots kindercarnaval met een spetterend optreden van Monique Smit. En een succesvolle tournee van de Kwekkers van Waaienburg langs de seniorenhuizen in Den Helder.

De vereniging maakt zich op voor het komende seizoen, wat een jubileumjaar is. De grootste en oudste carnavalsvereniging van Den Helder bestaat dan 5 x 11 = 55 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt op 11 november een Gala Sitzung in De Kampanje.

Tijdens de afsluitende feestavond zijn verschillende leden zijn door het bestuur gehuldigd wegens trouwe lidmaatschap.

Reinier de Vries en Dennis van Schie ontvingen het Kroonjuweel van Waaienburg na 5,5 lidmaatschaap. Ed Pieters, Stefan den Braber en Barry vd Blink ontvingen een zilveren speld voor elf jaar lidmaatschap. Dies Boogaard werd gehuldigd na 27,5 jaar lid zijn.

Prins Jan en zijn hofdames Nathaly en Kim hadden nog een verrassing voor Rob Klein, lid van de Raad van Elf. Rob werd gehuldigd en benoemd tot Ridder in de Orde der Carnavalshoed.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie