KPN hoofdsponsor Sail Den Helder

KPN heeft maandag bekendgemaakt dat het zich als hoofdsponsor en ICT-partner heeft verbonden aan Sail Den Helder 2017. Het bedrijf voorziet het gehele Sail-terrein van zowel 4G als gratis WiFi.

Daarnaast komen er onder meer Reload & Relaxplekken waar bezoekers kunnen ontspannen terwijl hun smartphone wordt opgeladen. De vijfde editie van Sail Den Helder vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 juni. Sail Den Helder 2017 wordt digitaler dan ooit

Het ICT landschap is sterk veranderd ten opzichte van de laatste editie van Sail Den Helder in 2013. Mark Versteegen, Directeur sponsoring KPN: “Bezoekers willen altijd en overal goed bereikbaar zijn, social media gebruiken en foto’s en video’s kunnen delen en bekijken.”

“Tijdens Sail wordt een grote data-piek verwacht en met trots kan ik zeggen dat KPN bezoekers van dit prachtige nautische evenement gaat voorzien van snel en veilig internet.”

Gelijktijdig met Sail Den Helder 2017 vinden ook de Marinedagen plaats op 23, 24 en 25 juni. Tijdens deze dagen opent de Koninklijke Marine haar deuren voor het publiek. Daarbij kunnen marineschepen bezocht worden, zijn er spectaculaire demonstraties en is er van alles te doen.

Een unieke kans om al het moderne materieel van dichtbij te bekijken, want normaal is de haven gesloten voor publiek. Het havengebied van Sail en dat van de Koninklijke Marine vormen gedurende die dagen samen één evenemententerrein.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie