Kouwijzer nieuwe trainer Zeemacht

De basketbalheren van MSV Zeemacht hebben voor het seizoen 2018-2019 een nieuwe coach aangetrokken, namelijk Mitchel Kouwijzer. Mitchel is 31 jaar en heeft vele jaren ervaring als speler in de vaderlandse eredivisie bij Den Helder, Almere en Weert.

Vorig seizoen was hij trainer/coach van de jongens onder de 18 van Noordkop Den Helder, die een goed seizoen draaiden. Voorzitter Ton van den Bosch is blij met de komst van de nieuwe coach: “Mitchel brengt toch een zeer ruime ervaring als speler over op de spelers en is geen onbekende van de mannen van onze ploeg. De doelstelling is om bij de eerste vijf ploegen te eindigen, deze ambitie hebben we samen met de ploeg vastgesteld en dat moet met het huidige potentieel in het team haalbaar zijn.”

Mike van de Kint en Milko de Fockert zijn gestopt en verder is de selectie intact gebleven. De hoop is dat Tjoe de Paula in dit seizoen aanschuift, wat een zeer aangename versterking zal zijn voor het al menige jaren zeer goed presterende MSV Zeemacht. Afgetekend kampioen in de 2e divisie in 2017 en daarna ook in de 1e divisie, met als afsluiting een Nederlands Kampioenschap. “Dat geeft dit team meteen voor de buitenwacht een favorietenrol in de promotie divisie, maar wij blijven bescheiden.”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie