Knallende feestdagen Pimpandoer

Kerstavond 2017 was een groot feest in café De Pimpandoer. Dat doen ze daar in de Koningstraat nog een keer dunnetjes over. Maandagavond 24 december spelen Marrit van Brummelen, Frans Lewakabessy, Louis Carlebur, Marcel Faas en Danny van Tiggele het dak van het etablissement af. Dansen en zingen, het mag allemaal tijdens de sets met bekende oldies en recente hits. Aanvang 22.00 uur en gratis entree.

Zondag 30 december. Op de laatste zondag van de maand en de laatste van het jaar gaat de Pimp nog een keertje jammen. Om 17.00 uur geeft de basisband het startsein en vanaf dat moment kan iedereen komen meespelen. Wil je samen met vrienden spelen, alleen of met de basisband? Het is allemaal mogelijk.

Oud & Nieuw Party
Na het succes van voorgaande jaren organiseert Café Pimpandoer dit jaar tijdens oud en nieuw weer een New Years Party.Het is een besloten party waarvoor je een kaartje moet kopen. Voor 35 euro kun je onbeperkt drinken en worden er lekker hapjes geregeld. Het feest duurt van 20.00 tot 1.00 uur, daarna is het café ook weer toegankelijk voor andere gasten. Kaarten kunnen besteld worden aan de bar of via info@pimpandoer.nl

De Pimpandoer begint dinsdag 1 januari het nieuwe jaar knallend met het duo Danny & Frank. Danny van Tiggele en Frank Kooijman zijn beide twee rasartiesten die samen de Pimpandoer weer op z’n kop gaan zetten. Het duo kan bijna alles spelen, dus bereid je maar alvast voor op een avond zingen, dansen en feesten. Van feestmuziek, gouwe ouwe hits en klassieke meezingers, het duo speelt van alles. Dinsdag 1 januari vanaf 20.00 uur kun je komen genieten van het duo in café Pimpandoer.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie