Kinderspelen Visbuurtweek weer groot succes

kinderspelen visbuurtweek

Op de kinderspelen in de Brouwerstraaat kwamen woensdagmiddag zo’n tachtig tot negentig kinderen af. Ze vermaakten zich uitstekend. De spelletjes op straat maakten deel uit van de Visbuurtweek die nu volop gaande is.

Een heerlijk zonnetje, liters ranja, een snoepje en een echt Visbuurtsfeertje waren de ingrediënten van de succesvolle kindermiddag. Dit alles tegen het decor van een vrolijk rood-geel versierde Brouwerstraat, met hier en daar een rood-wit-blauwe vlag.

kinderspelen visbuurtweekAl vele jaren worden de kinderspelen tijdens de Visbuurtweek georganiseerd door vrijwilligers van de Brouwerstraat.  Vele spellen hebben ze in de loop van tijd ook zelf ontwikkeld en gemaakt. “Vier maanden geleden is hier nog een buurman overleden die zich altijd in zette voor onze activiteiten” aldus een geëmotioneerde Irene Kramer namens de organisatie. “Gelukkig nemen onze kinderen en kleinkinderen langzaam onze taken over en dat is mooi.”

Voor de kinderen was er genoeg te doen en – eerlijk is eerlijk – dat hield de ouders ook wel even bezig! Meer informatie over de feestweek en het programma is te vinden op de website van Buurthuis De Viskom.

foto’s DHfoto

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie