Kindercarnaval met Monique Smit

De Troonzaal van Bastion Pierre is zondagmiddag 7 februari gereserveerd voor de kinderen uit Waaienburg. Onder leiding van presentatoren Margit, Paul en Reinier wordt de kinderen een leuke middag voorgeschoteld. Het hoofdoptreden zal worden verzorgd door niemand minder dan zangeres Monique Smit.

Al jaren is het kindercarnaval bij De Krabbetukkers een groot succes. Vele honderden kinderen genieten deze middag van het carnavalsfeest in feestpaleis Bastion Pierre. De presentatoren Margit, Reinier en Paul vermaken en onderhouden de kinderen met zang en dans.

Tijdens de middag is een aantal lagere scholen aanwezig met hun prins of prinses, de hofdames en dansgardes. De dansgardes van de scholen verzorgen een optreden op het hoofdpodium.

Clown Dombo is ook dit jaar weer van de partij, in de Troonzaal met zijn ballonnen. Hij maakt de mooiste figuren van ballonnen. Grote en kleine figuren, maar ook dieren, hoedjes en zwaarden. Deze keer neemt clown Dombo ook een suikerspinmachine mee. Alle kinderen krijgen een suikerspin en er is gratis drinken.

Om 14.00 uur opent Bastion Pierre aan de Schootenweg de deuren van het feestpaleis. Een kaartje voor het kindercarnaval kost € 5,- (vanaf 2 jaar). Ouders, opa’s en oma’s hebben deze zondag gratis toegang. Voor de ouders zal de Binnenband optreden in de Waaienburgerdiscozaal.

In de Troonzaal waar de kinderen verblijven is het verboden te roken of alcohol te nuttigen!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie