Kermisweekend met livemuziek in horeca

Het tweede en laatste kermisweekend kondigt zich aan. Verschillende cafés bieden live muziek. Zoals De Pimpandoer in de Koningstraat en het Boerenverdriet aan de Zuidstraat.

Pimpandoer pakt uit met drie happenings. Vrijdagavond de band Borrowed Tune (foto) met voornamelijk covers uit de hitjaren van de vorige eeuw. Veel funk, soul en rock. Aanvang 21.00 uur.

Zaterdagavond is de beurt aan de Helderse band Rebounced met zangeres Saskia Flamand Hoogerbrugge als frontvrouw en gitarist/zanger Andy de Ronde als belangrijkste man. Het repertoire bevat voor een ieder wat wils met aan de grondslag het uitgebreide assortiment uit de historie van de muzikanten. Uiteraard is er ook voorzien in recentere songs! Dit gaat van blues, soul, funk, rock, reggae en nog veel meer. Aanvang 22.00 uur.

Zondag 15 juli sluit de Pimpandoer de Helderse zomerkermis af  met Basto5. Vijf gelouterde Helderse muzikanten gaan weer een feest maken. De line up van Basto 5 bestaat uit Frans Lewakabessy, Marcel Kranenburg, Hans Jansen, Ruud Lewakabessy en Danny van Tiggele. Aanvang 17.00 uur en zoals altijd gratis entree, wat ook geldt voor de optredens van vrijdag en zaterdag.

Het Boerenverdriet gaat zaterdag op de  Hollandse toer met de mooiste hits. Met zanger Marinus Hiemstra en special guest, aangevuld met dj’s wordt het weer een gezellige avond met veel meezingers. Aanvang 21:00 uur.

Voor de Uit Agenda: zie elders op deze website en het tv-kanaal van de LOS. 

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie