Keeper AZ bezoekt De Dijk

De kinderen van groep 7 van basisschool De Dijk keken er al een hele tijd naar uit, er kwam woensdag een speler van AZ in de klas om de AZ RABO Toer aftrap te verzorgen!

Er was niet bekend gemaakt wie er zou komen. Ze hadden vragen voorbereid en nagedacht over een plek voor een handtekening. Om 10.00 kwamen Sergio Rochet en Frank Zaal de klas binnen, samen met twee medewerkers van de Rabobank.

Een paar kinderen herkenden de 23-jarige keeper van het eerste elftal meteen, andere kinderen hadden nog nooit van hem gehoord. Frank Zaal blijkt de teammanager van het eerste elftal te zijn en dat leek de kinderen ook een hele leuke baan!

Na vragen beantwoord te hebben als “Waar komt u vandaan”, “voor welke club wilt u nog gaan spelen” en zelfs de vraag of hij ook Pokemon Go speelt, was het tijd voor de officiële opening.

In de gymzaal van de school kreeg leerling Owen van der Made de AZ-bal en het AZ-vaantje uitgereikt door Sergio Rochet en gaf Owen een De Dijk bidon met alle namen van de klas. Het leukst vonden de kinderen om daarna partijtjes te spelen, met de bekende keeper natuurlijk op doel. Ze vonden hem heel erg goed keepen!

De komende weken gaan de kinderen van groep 7 aan de gang met de thema’s respect, voeding, samenwerken en omgaan met geld. Het begin was in ieder geval helemaal top!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie