Kalender ‘Ons Den Helder’ voor burgemeester Koen Schuiling

ons den helder

De kalender ligt inmiddels al in de verschillende winkels maar maandagmiddag kreeg burgemeester Koen Schuiling symbolisch het eerste  exemplaar van ‘Ons Den Helder’.

Het is traditie bij de plaatselijke Rotary om elk jaar een fotokalender van Den Helder uit te brengen. De serviceclub zamelt hiermee geld in voor diverse goede doelen. Dit jaar mocht Jeffrey Bakker, fotograaf van Den Helder in Beeld, de foto’s leveren.

Ons Den Helder
De titel past prima bij Bakker; hij weet als geen ander de mooiste plekjes van Den Helder, Julianadorp en Huisduinen vast te leggen. “Natuurlijk ben ik vereerd dat ik dit project mocht ondersteunen, je eigen werk bij vele mensen aan de muur is geweldig. Fijn ook dat de opbrengst naar het goede doel gaat”, zei Jeffrey Bakker bij de uitreiking van de eerste kalender aan de burgemeester.

Schuiling bladerde belangstellend door de jaarplanner en sprak zijn waardering over uit de keuze en kwaliteit van de foto’s. De kalender is voor 9,95 euro te koop bij verschillende winkels, waaronder Combi Den Helder, Primera Marsdiepstraat, Bruna Keijzer, De Lisdodde aan de Middenweg, Bruna Julianadorp en Videoland/tabakshop Tuindorp .

Foto: Jeffrey Bakker met eerste exemplaar kalender Ons Den Helder voor burgemeester Schuiling. Foto’s DHfoto

ons den helder

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie