JVC wint, verlies voor HCSC en FC Den Helder

JVC is voorlopig niet te stoppen. Door doelpunten van Bart Clemens en Jonard Bernardina heeft JVC met 2-0 gewonnen van SRC. Na de gelijke spelen tegen DWOW en Succes is de ploeg uit Julianadorp al weer vijf wedstrijden op rij zonder puntverlies.

De nacompetitie lonkt als deze zegereeks nog een tijdje voortgezet wordt. Met Pasen komt Flevo op bezoek in Julianandorp.

FC Den Helder

De veldvoetballers van FC Den Helder hebben met 4-0 verloren van  De Zouaven. “De wedstrijd begon een kwartier te vroeg voor ons”, vertelt teammanager Richard Verhoef. Binnen 15 minuten stond de Helderse ploeg al met 3-0 achter tegen de ontketende koploper.

“We hebben in de eerste helft alleen een kans gehad door een afstandsschot van Tom van Zandwijk. Gelukkig hebben we ons in de tweede helft goed kunnen herpakken en kregen door David Albert, Jordy Bos en Delano Vital kansen op de aansluitingstreffer. De momenteel sterkste ploeg van de tweede klasse wist in de slotfase nog een vierde treffer te maken.

Als Kolping Boys (de nummer twee) de komende periode pakt en de Nieuwediepers derde worden, dan spelen ze nacompetitie voor een plek naar de eerste klasse. Dat zou na het kampioenschap van vorig jaar een ongekend succes zijn. ZAP (0-3 verlies tegen Spartanen)  is net als vorig jaar de grootste concurrent voor deze plaats. Volgende week komt KFC op bezoek op de Streepjesberg. “Als we net zo voetballen als de tweede helft vandaag, dan moet dat geen probleem zijn”, volgens Verhoef.

HCSC

De veldvoetballers van trainer Pascal Hamers hebben de goede reeks van na de winterstop geen vervolg kunnen geven. HCSC verloor zaterdag met 0-2 van JOS / Watergraafsmeer. De nederlaag kwam in de slotfase tot stand, onder meer door een eigen doelpunt. De volgende wedstrijd is uit bij Purmersteijn.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie