Jutterstoernooi Judoschool Den Helder

Al een tijd was er de wens van de Judoschool Den Helder om naast de vele externe judotoernooien eens een eigen judotoernooi te organiseren. Op zondag 15 januari vond uiteindelijk in Judoschool Den Helder het “1e Jutterstoernooi” plaats.

Het judotoernooi bestond uit 100 deelnemers uit heel Noord-Holland, van rode band tot groene band, die verdeeld waren over een ochtendblok en een middagblok. Het was in de judoschool Den Helder een mooie arena met enthousiaste coaches, trainers, publiek en vrijwilligers dicht op de wedstrijdmatten.

In de ochtend was het de beurt aan de mini’s en de A-pupillen en in de middag de B-pupillen en de aspiranten. Voor Judoschool Den Helder moesten liefst 19 judoka’s uit de wedstrijdselectie aantreden.

Eerste prijzen waren er voor Chris Korver, Rens Meier, Denvey van der Linden, Jamie van Dorland, Quinn Mulder en Ashanti Tijdeman. Tweede prijzen waren er voor TJ Schippers, Kyra Guijken, Jayden Tijdeman, Jarno Jasperse, Niels Bartels en Ciano Hunting.

Brons was er voor BJ Schippers, Alex Jasperse, Samuel Kayadoe, Mathijs Kayadoe, Danny Korver en een vierde plaats voor Jari Mulder en Seraya Schaddelee.

Voor Niels Bartels was het zijn debuut op een judotoernooi met tegenstanders van andere judoscholen. Hij wist overtuigend van twee tegenstanders te winnen door ze heel snel op hun rug te werpen. Een volgende partij werd helaas verloren, maar zijn gedrevenheid beloofd wat voor de toekomst.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie