Juttersmarkten gaan weer beginnen

De eerste Juttersmarkt van deze zomer is op dinsdag 26 juni. Daarna volgen nog tien edities. De laatste binnenstadbraderie is op 28 augustus.

Voor creatievelingen heeft de HOB iedere week een aantal gratis kramen ter beschikking. Kun je houtbewerken, rietvlechten, kaasmaken, breien, ansichtkaarten maken , takelaars werkzaamheden uitvoeren , schilderen of andere kunstvormen uitvoeren tijdens de markturen, dan stelt de HOB een aantal kramen gratis ter beschikking voor deze artiesten die hun creativiteit op de markt laten zien. Natuurlijk mogen zij hun waren ook verkopen, maar het doen moet de hoofdact zijn. Ook voor een aantal boekenhandelaren zijn gratis kramen ter beschikking. Reserveren kan via www.heldersebinnenstad.nl.

In het stadspark wordt iedere week tijdens de Juttersmarkten een rommelmarkt (foto) georganiseerd, de kosten zijn 10 euro per plek en hiervoor reserveren is niet mogelijk. Er mogen op de rommelmarkten alleen tweedehands artikelen worden verkocht. Voor de kinderrommelmarkt in de Wezenstraat en Californiestraat kunnen deelnemers van 6 t/m 15 jaar zich wel inschrijven. Ook hier mogen alleen tweedehands goederen worden verkocht. De standplaatsen zijn gratis en moeten voor 9.00 uur worden ingenomen en om de ouders te beschermen tegen heel vroeg te moeten opstaan mogen de kinderen met hun begeleiders niet voor 08.00 uur komen. Inschrijven via info@hobdenhelder.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie