Jutters Willemsoord sluit feestjaar af

Voor de Scoutinggroep Jutters Willemsoord was het een drukjaar, vanwege het 70-jarig jubileum en sluit af met een boekenmarkt.

2016 Was voor de groep een groot feestjaar met extra feestelijke activiteiten naast de jaarlijkse activiteiten en wekelijkse opkomsten en kampen. December spande de kroon, met een bezoek van Sinterklaas voor de jongste jeugdleden, het kerstgala op 17 december voor alle leden, tezamen met hun ouders of relatie, het clubhuis als sorteerfabriek voor uw kerstpost binnen Den Helder, Huisduinen en Julianadorp.

Als klap op de vuurpijl moest na het sorteren van de post het clubhuis weer worden omgetoverd voor de a.s. boekenmarkt die woensdag 28 december wordt gehouden en tevens de laatste activiteit van het jaar is.

Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn de deuren van Scoutinguldemond geopend voor een ieder die zijn boekenkast wil aanvullen of opzoek is naar dat ene boek. Meer dan 20.000 boeken voor een habbekrats!

In het nieuwe jaar staan voor Scoutinggroep Jutters Willemsoord weer allerlei uitdagende activiteiten op de kalender. Kan jij wel tegen een stootje? En spreken outdoor-activiteiten en samen spelen jou aan? Kom dan in het nieuwe jaar eens bij ons kijken!

Je kunt ons vinden op C.G. Geusstraat 59 in Den Helder. Kijk voor meer informatie ook eens op onze website: www.jwdenhelder.nl.  

Scoutinggroep Jutters Willemsoord wenst iedereen alvast een gelukkig en uitdagend 2017!

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie