Jutter gaat naar Stadspark

De door de Stichting Afgestoft op dinsdag 3 juli op touw gezette actie ‘De Jutter terug in de binnenstad’ is geslaagd. Dat meldt Cees Rondèl van de stichting Afgestoft aan de L.O.S. De Jutter komt terug in het Stadspark in de binnenstad van Den Helder.

Willem Hoekzema, Elly Doolaard-Kroon en Cees Rondèl zijn ongelofelijk blij dat de actie zo geweldig goed door de bevolking van Den Helder is ondersteund! “

Maar goed, Het spreekwoord luidt: “eerst zien dan geloven” zegt Cees Rondèl. “Onze actie is pas echt geslaagd als ‘De Jutter’ weer heerlijk in het zonnetje op de uitkijk staat lekker in het centrum van Den Helder”.

Cees Rondèl: “U begrijpt dat we wel iets te vieren hebben en dat gaan we natuurlijk doen! Daarom nodigen wij u allen nogmaals uit kom aanstaande zaterdag 12 augustus naar ons architectuur tuinfeest, (H.H. Petrus en Paulus kerk) wat om 16.00 uur geopend word!

Voor een natje en een droogje is ook gezorgd! En voor degene die hem nog niet hebben bij de stand van Elly Doolaard is het beeldje ‘De Jutter’ te koop!

Willem Hoekzema en Elly Doolaard-Kroon zullen tussen 18.30 uur en 19.00 uur, een feestrede uitspreken. 

Zie voor meer informatie: www.afgestoftdenhelder.nl/agenda

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie