Julianapop in 2018 op zaterdag

De laatste dagen van 2017 staan voor de deur en de voorbereidingen voor Julianapop 2018 zijn al in volle gang. Julianapop 2018 is niet zomaar een editie van Julianadorp’s grootste popfestival; we vieren volgend jaar namelijk de 25e verjaardag!

Om dat groots te kunnen vieren, zal Julianapop volgend jaar eenmalig op zaterdag plaatsvinden: houd 16 juni 2018 vrij in je agenda!

De diehard Julianapop fans weten natuurlijk dat de allereerste editie van het festival ook op een zaterdag was. “We gaan terug in de tijd en kiezen voor één keertje weer de zaterdag voor Vaderdag. Hetzelfde weekend, maar ’n andere dag. Extra veel feest en een hele zondag om ervan bij te komen.”

Julianapop is een evenement voor jong en oud; het programma is dan ook bij voorkeur zo divers mogelijk. Door de jaren heen is het wel steeds groter geworden.

Het blijft echter ook in 2018 een gezellige en muzikale dag voor jong en oud, precies zoals je van het dorpse evenement gewend bent. Hoe de dag er precies uit gaat zien maakt de organisatie later bekend.

Houd www.julianapop.nl en Facebook in de gaten voor updates over het programma en de kaartverkoop. Vrijwilligers kunnen zich natuurlijk nu al aanmelden om een handje te helpen.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie