Julianadorp Verenigd: Zien en meedoen

Op het terrein van JVC vindt 8 mei van 12:00 tot 16:00 uur een sport- en hobbymarkt plaats onder de noemer “Julianadorp Verenigd!”. Op deze datum speelt JVC 1 tevens de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen.

De markt is een dag in Julianadorp waar mensen (jong en oud) kennis kunnen maken met veel bekende en onbekende sporten en/of activiteiten. De plaatselijke (sport)verenigingen demonstreren hun sport of hobby met een aantrekkelijk programma.

Zien en meedoen is het motto, natuurlijk met de intentie om zo veel mogelijk mensen te laten sporten of meer. Op de markt staat een uitgebreid programma voor alle leeftijdsgroepen en voor gehandicapten. Er zijn clinics, demonstraties en proeftrainingen waar iedereen aan mee kan doen.

De markt is de ontmoetingsplek voor iedere sportliefhebber of hobbyist in de breedste zin van het woord. “Dit betekent dat we zoveel mogelijk verenigingen en/of clubs graag de gelegenheid willen bieden zichzelf en hun activiteiten te presenteren aan de bezoekers”, laat mede-initiatiefnemer Maarten van Leenen weten.

Het is 8 mei tevens de laatste dag van de schoolvakantie en het is moederdag, “maar na het ontbijt op bed is er natuurlijk niets mooiers dan samen op de fiets naar de markt te gaan om eens een kijkje te nemen. Toch? Wij regelen mooi weer!”.

Alles is gratis en wie weet vinden de bezoekers wel een nieuwe hobby of sport. De markt wordt ondersteund door Sportservice Noord-Holland.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie