Julianadorp Verenigd op herhaling

Op 21 mei van 12:00 tot 16:00 uur vindt op het terrein van JVC Julianadorp de tweede editie plaats van Julianadorp Verenigd. Dat is een bijzonder gezellige en sportieve markt waar mensen (jong en oud) kennis kunnen maken met veel bekende en onbekende sporten en/of activiteiten.

De plaatselijke (sport)verenigingen demonstreren hun sport of hobby met een aantrekkelijk programma. Zien en meedoen is het motto, natuurlijk met de intentie om zo veel mogelijk mensen te laten sporten of meer.

Alle deelnemende clubs en verenigingen hebben een leuk programma om de bezoekers te vermaken: scouting, dammen, bowlen, handbal, modelspoor, muziek, dans, tennis, darten, majorette, jeu de boules, fitness, turnen, voetbal, karate, judo, tai chi, ballet en nog veel meer.

Bovendien is het voor de inwoners van 65+ uit het dorp de tweede gezondheidsdag, in het kader van Julianadorp in Beweging; een gesubsidieerd project om deze doelgroep weer te laten bewegen in een gezellige omgeving.

Alles is volstrekt gratis en niets is mooier dan zelf nieuwe dingen te proberen. Misschien vinden de bezoekers wel een nieuwe hobby of sport! Kijk voor meer informatie op www.julianadorpverenigd.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie