Jorina Baars hoopt op partij in Nederland

Als het even meezit vecht Jorina Baars in 2018 weer eens een grote wedstrijd op Hollandse bodem. In de LOS Oudejaarsuitzending gaf ze aan dat organisatie Bellator kijkt of dat mogelijk is.

In 2017 vocht ze twee wedstrijden, die ze beide won. “Ik had om twee of hooguit drie gevraagd, zodat ik me ook kon richten op mijn nieuwe taak bij de sportschool.” Baars nam in 2017 SportsArt op Willemsoord over en beleefde dus ook haar eerste jaar als onderneemster.

“Het is goed gegaan, mede dankzij de vele lieve vrijwilligers die me helpen. Ik kan tevreden terugkijken op het jaar”, aldus de populaire Helderse kickbokster.

Baars vecht in 2018 waarschijnlijk vier wedstrijden, twee nog volgens het huidige contract en dan twee binnen een nieuw contract. De eerste twee zijn in elk geval in Europa en de hoop is dat het duel in april in Nederland plaatsvindt.

“Ik hoop echt dat het doorgaat, dat ik weer eens in Nederland een grote partij kan vechten. Zo’n wedstrijd met alle fans erbij lijkt me echt geweldig.”

Door de overstap naar een andere bond kon ze in 2017 haar wereldtitel niet verdedigen, maar ze heeft goede hoop dat volgend jaar weer een titelgevecht bevat. “Maar nu eerst fit worden voor april, er moeten wel weer een paar kilootjes af.”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie