JHC B1 Nederlands Kampioen breedtesport

In het jaar dat de handbalclub uit Julianadorp haar 75-jarig jubileum viert, hebben de dames van JHC B1 voor een geweldige stunt gezorgd. Afgelopen zondag werden de Noordkoppers in het Noord Brabantse Boekel Nederlands Kampioen handbal, breedtesport.

In de ochtend werden alle vier poulewedstrijden zonder al te veel problemen gewonnen. In de halve finale troffen de dorpers een oude bekende, VVW.

De ploeg uit Wervershoof bleek in de reguliere competitie al een taaie tegenstander, maar ook deze zondag trok JHC aan het langste eind. Met een fraaie 8-5 overwinning, bereikten de Julianadorpse formatie de finale.

In de eindstrijd was MHV’81 de tegenstander, die een thuiswedstrijd speelden. Dat de ploeg uit Mill 2 uur langer had kunnen uitslapen, was in deze afsluitende wedstrijd geen moment te merken.

De blauwe formatie uit het Hoge Noorden greep met maar liefst 8-2 de overwinning en de titel! Gedurende de dag hebben alle meiden stuk voor stuk hun klasse laten zien, dit was een formidabele teamprestatie.

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie