Is varen bij de marine iets voor jou?

Schrijf je dan snel in voor één van de varende infodagen op 7 of 8 februari! Je stapt dan in Den Helder aan boord van het fregat Zr.Ms. Tromp en komt alles te weten over welke mogelijkheden jij hebt bij de marine.

Daarnaast kun je ook direct je zeebenen testen. Er zijn nog plekken voor beide dagen. De Koninklijke Marine zet alle zeilen bij om jonge mensen een zo compleet mogelijk beeld te geven van werken bij de Marine.

Tijdens de voorlichting zul je informatie krijgen over de vele uitdagende en afwisselende functies,maar uiteraard ook over de opleidingen en de werkzaamheden die daarbij horen.

Ook het sollicitatietraject, de keuring en de eisen worden uitgebreid besproken. Mocht je dan nog vragen hebben, dan is er voldoende gelegenheid om die te stellen.

Natuurlijk krijg je een rondleiding aan boord van het schip en je gaat zelfs varen! De bemanning laat je de verblijven en werkruimten zien. Tevens vertellen ze je meer over het enerverende leven aan boord en de mooie bestemmingen die ze aandoen.

Natuurlijk heb je dan voldoende tijd om met je gids te praten over zijn of haar ervaringen en werkzaamheden. Opgave kan via www.werkenbijdefensie.nl/infodag

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie