Inspiratie-avonden autisme

Voor mantelzorgers die zorgen voor iemand met autisme organiseert het Mantelzorgcentrum zes inspiratie-avonden. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 30 april in MFC in Julianadorp (foto), daarna wisselen de locaties.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: ‘levend verlies’, wandelcoach, ‘geef me de vijf’ en ‘in verbinding’. Iedere avond is er een boeiende spreker aanwezig.

Als ouder kan het fijn zijn om andere ouders van een kind met autisme te ontmoeten. Vaak zijn er dezelfde vragen, onzekerheden en is er herkenning van elkaars situatie. Leren van elkaars ervaringen, met elkaar in contact en gezelligheid, dat is de bedoeling van deze inspiratie-avonden.

Er staan zes dinsdagavonden op de planning; 30 april, 28 mei, 25 juni, 24 september, 29 oktober en 26 november. Elke bijeenkomst start om 19.00 en is rond 20.30 uur afgelopen.

De bijeenkomsten zijn gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeenten. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl. Voor meer informatie tel. 0223 – 74 70 09 of  www.mantelzorgcentrum.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie