Inge is de nieuwe rondemiss

Inge Bruin is de nieuwe miss voor de Ronde van Julianadorp 2017. Ze komt uit Julianadorp en heeft een aantal edities van het wielerevenement live meegemaakt. Over fietsen hoef je haar niets te vertellen, haar ouders runnen twee fietsenwinkels.

Een daarvan is Bikestore op het Loopuytpark, al voor het vijfde jaar sponsor van de Ronde van Julianadorp. Zij zijn zelfs de naamgever van de kinderronde; de Bikestore Dikke Banden Race, waar alle kinderen van 7 tot en met 14 jaar op hun eigen fiets mee mogen doen.

Inge werkt in Utrecht op de salesafdeling van een bedrijf dat is gespecialiseerd in partycatering. Toch is ze nog vaak in het dorp, ieder weekend is ze bij haar vriend, ouders of vrienden te vinden.

Op 3 september viert de Ronde van Julianadorp haar lustrum (5 jaar). Nieuw dit jaar is dat wielrenners zonder licentie ook mee mogen doen. Zij fietsen in de Funklasse, meer informatie daarover op de website www.rondevanjulianadorp.nl.

Wat ook nieuw is, is dat het publiek kan winnen. Wie de eerste drie renners van de heren sportklasse en amateurs juist weet te voorspellen, ontvangt een prijs. De loten voor deze wedstrijd zijn onder meer te koop bij Bikestore, Dorpscafé Koenen en Classic Gym.

Uiteraard zal de nieuwe rondemiss alle winnaars feliciteren en de grote prijzenpot uitreiken. Ze kijkt ernaar uit om iedereen aan te moedigen en hoopt veel publiek te zien op het Loopuytpark!
Foto: DHFOTO.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie