Indische middag in de Draaikolk

Masoek Sadja is een Indische middag, bedoeld voor alle mensen die een verbondenheid voelen met Nederlands-Indië. Dinsdag 25 begint de Indische middag om 14:00 uur in de Draaikolk aan de Dollardlaan 202. De inloop wordt elke laatste dinsdag van de maand gehouden. Iedere keer maken ze er een gezellige middag van, met muziek, eten en dans of een activiteit.

Masoek Sadja betekent: ‘Wees Welkom, Kom binnen’, en dat is precies waar het om draait. Iedere bezoeker is welkom. Gastvrijheid en ontspanning staat hoog in het vaandel. Ook is er ruimte om met de aanwezige regio coördinator van Pelita te praten. Zijn er ontwikkelingen in het land of de regio die voor de bezoekers van belang zijn dan wordt daar informatie over gegeven.

Tijdens de middag is de muzikale omlijsting in handen van de band “After Midnight”, die er ook voor zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen. Naast muziek en dans zijn er natuurlijk heerlijke Indonesische snacks van Toko Intani. De zaal gaat om 13:30 uur open en de middag duurt van 14:00 uur tot 17:00 uur.

De entree is € 3,00 en het entreebewijs is tevens lot voor deelname aan de kleine loterij. Dit is de laatste Masoek van het voorseizoen, de eerstvolgende is pas dinsdag 24 september. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Stichting Pelita/Masoek Sadja, John van der Vlis via het telefoonnummer 06 47056859.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie