In School 7 in gesprek met de minister van Defensie

Minister van defensie Ank Bijleveld brengt op vrijdag 8 maart een bezoek aan Den Helder. In School 7 organiseert het CDA een open bijeenkomst met als thema “defensie en de regio” waarbij onder andere minister Bijleveld, maar ook de lijsttrekker voor de provinciale staten Dennis Heijnen zullen spreken. De inloop is vanaf 18.30 uur, koffie en iets lekker zijn verzorgd. Het programma start om 19.00 uur.

Organisator is kandidaat voor de provinciale staten Edwin Krijns: “De link tussen Den Helder en defensie staat centraal. Na jarenlang bezuinigen op defensie wordt er nu weer volop geïnvesteerd. Wat betekent dit voor Den Helder?. Dat soort vragen leven in de stad, en wie kan hier anders iets over vertellen dan de minister zelf?”

Krijns: “Het CDA in Den Helder heeft al jaren een sterke band met defensie. Zo hebben wij enkele jaren geleden mede het landelijke verkiezingsprogramma geamendeerd om meer geld voor defensie te reserveren. Voor de tweede kamer verkiezingen hebben we ook een defensiebijeenkomst georganiseerd. Toen lag de nadruk nog op de gevolgen van bezuinigen, nu waait er een positievere wind.”

Iedereen is van harte welkom op vrijdagavond 8 maart in School 7 om 19.00 uur . “De setting is informeel en open, er is voldoende ruimte om het gesprek aan te gaan met alle sprekers”, besluit Krijns.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie