In de wolken op De Nollen

Het is genieten van muziek, natuur en kunst op De Nollen, zondagmiddag 14 oktober. Het programma bestaat uit een rondleiding over het terrein met de kunstwerken van Ruud van de Wint, gevolgd door een kop soep en een concert van Michiel Tegelberg en band.

Michiel Tegelberg maakt en zingt Nederlandstalige luisterliedjes over herkenbare alledaagse dingen. Af en toe leunend tegen de kleinkunst, is zijn muziek niet direct in een hokje te plaatsen; denk aan een mix van Jaap Fischer, Boudewijn de Groot en een Nederlandstalige Jim Croce.

Tegelbergs muzikale vrienden van zondag zijn Reinout Weiffenbach (gitaar), Auke Haaksma (bas) en Henk Jan van Sluijs (percussie).  Hun nieuwe cd ‘In de wolken’ krijgt zondag ruime aandacht. Maar er is natuurlijk ook muzikale aandacht voor het mooie Den Helder.

De rondleiding begint om 14.30 uur en het concert om 16.00 uur. Einde programma ca 18.00 uur. Entree 10 euro pp. Met MJK 5 euro. Reserveren gewenst. Gaarne aangeven of je zowel de rondleiding als het concert wilt bijwonen via reserveringen@projectdenollen.nl.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie