Huppeltjesmarkt gezellig druk

huppeltjesmarkt

De fameuze Huppeltjesmarkt ging woensdagochtend van start in het winkelgebied Marsdiep. Huppelend van springkussen naar springkussen, van kraam naar kraam. Er was van alles te beleven voor groot, klein, jong en oud.

In de ochtend kwamen vooral de senioren en de allerjongsten. Die laatsten konden lekker springen zonder de grote kinderen in de buurt die nog op school zaten. Om twee uur gingen de scholen uit en brak het zonnetje door. Toen was het huppelen geblazen voor de schooljeugd, en sjokken met schoenen en sokken voor de papa’s en mama’s.

Feestje
Er was popcorn en suikerspinnen, je kon geschminkt worden en een prachtige ballon scoren bij clown Dombo. De legoclub was aanwezig en de kinderen mochten lekker bouwen met de aanwezige legostenen. Was je uitgebouwd? Dan kon je nog even lekker zwieren en zwaaien in een echte zweefmolen.  Er was muziek van een artiest met een kapstok en heel veel instrumenten. Ook het draaiorgel verhoogde de feestvreugde met zijn vrolijke deuntjes tijdens deze huppeltjesmarkt.

Kramen
Bij de kramen kon van alles gekocht, geprobeerd of bekeken worden. Op het Marsdiepplein was een rommelmarkt waar de zolderopruiming uitgestald en verkocht kon worden. De vaste marktkramen van de woensdagmarkt waren natuurlijk ook aanwezig. Soms was het wel even zoeken naar de kaas- en groenteboer tussen al deze gezelligheid.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie