HRTC DOK: Thijs Zuurbier weer gewonnen

Dinsdagavond stonden ruim 50 wielrenners aan de start bij HRTC DOK. Ongetwijfeld een record voor de dinsdagavond avond. Deels het gevolg van het mooie weer maar ook heeft het te maken met  de naderende “Tour de Lasalle” die volgende week donderdag van start zal gaan waarvan de L.O.S. weer ‘Live verslag van zal gaan doen.

Het was alweer de 7e competitie rit met talloze ontsnappingen die te niet werden gedaan door het jagende peleton. Een groep van 8 sterke renners slaagden erin om uit het peloton te ontsnappen. De kopgroep van 8 met Gijs Burger en Thijs Zuurbier wilden het niet op een sprint laten aankomen en ontsnapten uit de kopgroep.

Binnen enkele ronden hadden ze een beslissende voorsprong genomen en hadden de anderen het nakijken.

Thijs Zuurbier toonde zich de sterkste maar Gijs Burger liet zien dat de overwinning van verleden week geen toeval was.Derde werd Mark Hulzebos voor Jermo Agema en Bram de Waard.

Uitslag 7e rit voor de Open Clubcompetitie HRTC DOK:
A-klasse: 1 Thijs Zuurbier; 2 Gijs Burger; 3 Mark Hulzebos; 4 Jermo Agema; 5 Bram de Waard; 6 Jelle de Jong; 7 John van de Water; 8 Minco Sun; 9 Hessel Leijenaar; 10 Joeri van der Tuin; 11 Nick Slijkerman; 12Mark Boks 13 ex equo het peloton

B-klasse: 1 Wesley Damiaans; 2 Harry van der Lan; 3 Mark Kos; 4 Arnold de Boer; 5 Bram Roozendaal; 6 Loek Damiaans; 7 Klaas Friskus; 8 Marco Oud; 9 Arno de Boer(’t Zand); 10 Tanja Ites; 11 Erik Pul; 12 Ed Scholte; 13 Ex equo het peleton

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie