Hotelschip komt naar Willemsoord

Ondernemer Mike Dikkers heeft twee historische (zeil-) schepen, de Stevenaak Antje (1875) en de logger Aegir, op een verantwoorde manier gerenoveerd. Zodra de aftimmering is gerealiseerd meren beide schepen aan binnen de museumhaven van Willemsoord.

Stevenaak Antje wordt een hotelschip met zes luxe kamers en de Aegir wordt verhuurd aan groepen om erop te overnachten. Voor de totale aftimmering is er een investeringsbehoefte van € 300.000,-.

Investeerders krijgen een kans te investeren in de renovatie van dit historische zeilschip tot een luxe hotelschip. De crowdfund campagne vindt plaats via Collin Crowdfund. Meer gedetailleerde informatie is te vinden op: https://www.collincrowdfund.nl/stevenaak-antje/.

“De “Stevenaak Antje” is een van de oudste ijzeren zeilschepen (uit 1875) voor het transport op de binnenwateren”, vertelt Dikkers. “De restauratie is verricht op een verantwoorde en historisch correcte wijze. Als de aftimmering gerealiseerd is, wordt de Antje een hotelboot met zes luxe hotelkamers.”

“Overnachten in een historisch zeilschip wordt een bijzondere beleving. De ligplaats van Antje en Aegir is recht tegenover De Kampanje. Onze gasten kunnen daar ontbijten en dineren. Maar een ontbijtje in de roef van de Antje behoort ook tot de mogelijkheden!” Gasten kunnen een hotelovernachting boeken via De Kampanje, booking.com en AirBnB.

Meer gedetailleerde informatie en mogelijkheid tot inschrijven op: https://www.collincrowdfund.nl/stevenaak-antje/.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie