Herriemaker beland in de cel

Maandag kreeg de politie meerdere meldingen van geluidsoverlast vanuit een woning aan de Schoenerstraat. Op dat adres was al vaker overlast geconstateerd en meerdere keren geluidsapparatuur in beslag genomen.

Zo ook maandag. De politie constateerde wederom overlast van luide muziek. De bewoner wilde de deur niet open doen waarop de agenten van de Hulpofficier van Justitie toestemming kregen om deze ‘op hun manier’ te openen. De man kreeg een proces-verbaal en wederom werd de apparatuur – welke de overlast veroorzaakte – in beslag genomen.

Ongeveer vijf uur later kreeg de politie weer een melding van overlast vanaf dit adres. Ook nu hoorden de agenten duidelijk de muziek, dit keer uit de televisie.

De man wilde hun wederom niet binnen laten maar ook nu hadden zij de toestemming van de Hulpofficier van Justitie om wel binnen te komen. Daarop versperde hij de agenten de weg en probeerde hen te beletten hun werk te doen.

De man is hierop aangehouden waarbij hij zich verzette tegen zijn aanhouding. De man heeft ook nu weer een proces-verbaal gekregen en zijn televisie is in beslag genomen.

De man werd in de loop van de dag heen gezonden met processen-verbaal voor het geluid, voor het beletten en belemmeren van het uitvoeren van de werkzaamheden van de agenten, en eentje voor het zich verzetten bij een aanhouding.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie