Helse nachtmerries in Fort Kijkduin

Ook dit jaar wordt Fort Kijkduin omgetoverd in één groot levend spookhuis. Het jongerenwerk van Mee en de Wering organiseert de 11e editie van dit spektakel met inzet van vele vrijwilligers: acteurs, grimeurs, decorateurs en licht en geluid specialisten. Elk jaar is het weer een verrassing wat de verhaallijn zal worden. Een tipje van de sluier:

Een helse nachtmerrie
De hemel is super lief en zacht en zoet. Regenbogen, eenhoorns en alles wat zoet is wordt je voorgeschoteld. Overal zie je wolkjes en wit licht. Er is zelf “free WiFi” in de hemel! Maar dan komt het oordeel moment, mag je blijven of moet je door de poort? Een engel met licht verschroeide vleugels, rug en gezicht, bepaalt je lot.

Welkom in je nachtmerrie
Door de krochten van het fort zul je ieder moment achter je blijven kijken, een gevoel van walging zal je besluipen, om iedere hoek kan je grootste angst uitkomen. Lopend door tunnels, benauwde ruimtes, zalen en duinpannen niet wetend of je er al bijna bent of net bent begonnen. Kun jij dit jaar Halloween ook weer overleven?

Voor 12+
De organisatie hanteert ook dit jaar een adviesleeftijd van 12 plus. “Omdat we de ervaring hebben dat het voor jongere kids echt te spannend is. Je mag ook niet verkleed komen om verwarring te voorkomen.”

De tocht is op vrijdagavond 26 oktober as. Elk half uur gaat er een lichting slachtoffers het Fort door. De tocht duurt ongeveer een half uur met aansluitend een te gek afsluitingsfeest in Club Marcabre.  Tijden, informatie en de ticketshop kan je vinden op: Jongerenwerk Den Helder Entree 6,50 (inclusief consumptie)\

Foto: Niet normaal in Fort Kijkduin. (DHfoto)

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie