Helderse zomerfeesten 2019

De Helderse Zomerfeesten bestaande uit het foodtruckfestival, zomercarnaval en het concert aan de werf vinden dit jaar van vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli plaatst.  Het feest van, voor en door Den Helder wordt georganiseerd  op Willemsoord.

De eerste editie bleek afgelopen zomer een doorslaand succes met een paar duizend bezoekers dus een vervolg kon niet uitblijven aldus Daniël Albers, die samen Marius Mahabir en Djeyan Autar drijvende kracht is achter het driedaagse festival.

Samen met de Helderse ondernemers die zich als sponsors achter het festival hebben geschaard, Willemsoord Den Helder, de gemeente Den Helder en uiteraard onze vrijwilligers gaan we er een prachtige tweede editie van maken. De vaste onderdelen zullen blijven en daarnaast gaan we kijken naar een paar uitbreidingen.

Programma
Dit betekent elke dag lekker eten op Foodtruckfestival Den Helder. Een kinderprogramma komt er ook weer met diverse activiteiten. De vrijdagmiddagborrel kan gevierd worden tijdens het Concert aan de Werf met diverse muziekoptredens en op zaterdag is het tijd voor het jaarlijkse Zomercarnaval Den Helder met Caribische muziek en de Battle of Drums 2019.

Zondag is de laatste dag van het festival, ook dan is er een uitgebreid muziekprogramma met optredens van diverse Helderse artiesten. Het laatste nieuws en meer informatie over de Helderse Zomerfeesten is te vinden op de facebookpagina van Helderse Zomerfeesten.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie