Helderse Uitdaging helpt de club vooruit

Vraag vanuit verenigingen en stichtingen en aanbod van ondernemers aan elkaar verbinden. Dat is waar de Helderse Uitdaging zich mee bezig houdt.

Zo heeft accountantskantoor Omnyacc zijn meubilair aangeboden en is er een mooie match tussen de Ontmoetingskerk Julianadorp en MFC ‘t Dorpshuis Julianadorp gerealiseerd.

Accountantskantoor Omnyacc gaat zijn locatie in Den Helder verbouwen en heeft daarom verschillende stukken meubilair beschikbaar gesteld aan de Helderse uitdaging. Verenigingen en stichtingen die nog bureaus archiefkasten, bureaustoelen, tafels of stoelen kunnen gebruiken kunnen zich melden via info@helderseuitdaging.nl. Op de website Helderse Uitdaging staat al het meubilair gedetailleerd beschreven.

Ontmoetingskerk Julianadorp was op zoek naar 25 nieuwe stoelen. Via het netwerk van matchgroeplid Brigitte Jacobs kwam de Uitdaging bij MFC Boerderij De Schooten terecht, die meubilair in gebruik neemt. Helaas waren de stoelen al aan andere partijen vergeven, maar voorzitter Marc Petter zette zijn netwerk weer in. Hij had gehoord dat MFC ‘t Dorpshuis Julianadorp nog 20 tot 25 zo goed als nieuwe stoelen had.

Foto: Wilma Waard van de Ontmoetingskerk Julianadorp ontving de stoelen van Kees Vermaas van MFC ‘t Dorpshuis Julianadorp die hij persoonlijk bracht.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie