Helders elftal verliest met 0-6 van NEC

Tijdens het eerste Digital4U Sportevent heeft FC Dordrecht donderdagavond op de Streepjesberg Telstar verslagen. Het werd 1-2 voor de mannen van trainer Gerard de Nooijer. In de tweede wedstrijd van de dag verloor het Helders elftal met 0-6 van NEC.

Telstar opende vlak na rust de score door een schot vanuit een moeilijke hoek van Ryan Seager. Niet veel later kreeg Dordrecht een penalty en werd het 1-1 via Ritschie Zinga. Vlak voor het verstrijken van de officiële speeltijd krulde verdediger Maarten Peijenburg de 2-1 langs Telstar keeper Joey Roggeveen na een afgeslagen corner.

NEC heeft de finale bereikt van het Helders voetbaltoernooi. Ruim vierhonderd toeschouwers zagen de Nijmegenaren het Helders elftal verslaan met 6-0. In de rust was de score al opgelopen naar 4-0.
Kelvin Jansen was tweemaal trefzeker en de andere doelpunten werden gemaakt door: Ragnar Oratmangoen, Lowie van Zundert, Lance Duijvesteijn en Ole Romeny.

Opstelling Helders elftal:
J Philip (75 Hondorp), Bos (40 Matroos), van Kesteren (89 Dalmeijer), Constansia (30 Rijken), Ambriole ( 15 W. Philip), Huisman (70 Margritha), Lanting, C Robert, M Robert ( 70 Vital), Albert (75 Raap).

NEC speelt door de overwinning op de Nieuwediepers zaterdagavond de finale tegen FC Dordrecht om 19.30 uur. Het Helders elftal speelt om 17.00 uur tegen Telstar om de derde plaats.

Foto’s: DHFOTO

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie