Heldair Show Maritiem

In september organiseren Den Helder Airport en Maritiem Vliegkamp de Kooy weer het vijfjaarlijkse evenement Heldair Maritiem. De website met de eerste informatie over het evenement is inmiddels online gezet.

De planning voor het vijfjaarlijks evenement Heldair Show Maritiem is inmiddels in volle gang. Beide organisaties nodigen het publiek uit om deze feestelijke dag op zaterdag 16 september 2017 samen te vieren. “

We zijn er trots op om u als bezoeker die dag een kijkje te kunnen geven in onze maritieme en offshore luchtvaartkeuken. Het thema ‘100 jaar Marine Luchtvaartdienst, vliegen en varen eeuwig verbonden’ zal door Den Helder Airport en het Defensie Helikopter Commando op verschillende manieren worden belicht.”

Op het programma staan een geweldige vliegshow en een mooie static show, maar een kijkje achter de schermen in één van de hangaars en een bezoek aan de airmarkt zijn zeker net zo de moeite waard. Natuurlijk wordt er ook aan de kleinsten gedacht en kunnen zij zich uitleven in het kinderdorp.

Kijk voor de laatste updates en het programma naar Twitter via @HeldairShowMaritiem of blijf op de hoogte via de website.

“De komende maanden zal hard gewerkt worden aan de voorbereiding van dit eeuwfeest. waar wij u op zaterdag 16 september hopen te mogen begroeten. Wij kijken uit naar uw bezoek aan de luchthavens van Den Helder!”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie