HCSC haalt uit tegen PSZ

HCSC heeft tegen de veldvoetballers van PSZ met duidelijke cijfers gewonnen en de negatieve reeks tot stand gebracht. De Helderse ploeg van trainer Pascal Hamers was met 3-7 te sterk voor de Zaanse tegenstander.

Beide teams hadden nog niet gewonnen en bij een volgende nederlaag was de rode lantaarn wel nadrukkelijk in beeld geweest. Nadat vorig jaar bijna promotie naar de tweede klasse was afgedwongen en het team in de voorbereiding ook de finale van het Helders kampioenschap wist te bereiken, waren de verwachtingen voor dit seizoen toch enigszins hooggespannen. Pascal Hamers is in deze fase van de competitie echter realistisch. “De derde klasse is beduidend sterker geworden en onze ploeg is door een aantal mutaties sterk gewijzigd en daar moeten we nog aan wennen. Ik hoop dat door deze belangrijke zege het keerpunt is bereikt en we langzamerhand de weg omhoog kunnen vinden.”

Volgende week gaat de ploeg uit de Marinestad op bezoek bij Castricum. De komende tegenstander is gedegradeerd uit de tweede klasse en heeft zes punten uit de vorige vier duels gehaald.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie