Gymzaal te huur voor ‘sport om de hoek’

Het gebouw op de foto is niet moeders mooiste. Het is gymzaal Vogelzand 4103 en die kunnen particulieren voor een dagdeel huren voor hun sport. De gemeente heeft meer sportzalen in de verhuur.

Wie een ruimte zoekt om met meerdere personen te sporten, kan via de gemeente zowel in Den Helder als in Julianadorp een gymzaal huren. Voor net geen 20 euro per uur zijn de gymzalen aan de Lombokstraat 4, Stakman Bossestraat 39 A, IJsselmeerstraat 90 B,  Sportlaan 10 (vanaf oktober/november), Drooghe Bol 1007 A en Vogelzand 4103 door de weeks te boeken van 16.00 tot 21.00 uur, op zaterdag en zondag van 9.00 tot 21.00 uur.
De verhuur is niet nieuw, vooral scholen maken gebruik van de gemeentelijke sportzalen. Maar particulieren tot dusver nauwelijks en er zijn nog voldoende uren vrij. De gemeente wil de locaties optimaal benutten en promoot daarom het ‘sporten om de hoek’.

Sportief uurtje
De gymzalen zijn bijvoorbeeld te huur om een partijtje te zaalvoetballen, voor een sportief uitje of voor een uurtje gymnastiek. Sport- en spelmaterialen zoals ballen en matjes  zijn verkrijgbaar bij Team Sportservice Den Helder, https://jouw.teamsportservice.nl/den-helder, het sportloket voor de gemeente. Reserveren kan telefonisch via telefoonnummer 14 0223 (tenminste twee dagen voor het gewenste gebruik).

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie