Gift darters West End aan hospice

Hospice

Het dartteam van buurthuis West End bracht dinsdagmiddag een waardecheque van 750 euro naar het hospice Zorg aan Zee. De gift was bijeengebracht met een toernooi in het buurthuis in Nieuw Den Helder. Janetta Veenstra van het hospice nam de cheque dankbaar in ontvangst waarna het dartteam een rondleiding kreeg door het huis.

Tijdens het darttoernooi werd ook een loterij gehouden met prijzen die door diverse plaatselijke ondernemers ter beschikking waren gesteld. Die lootjes werden grif verkocht, want met een kans van één op drie was de kans dat je met een prijs de deur uit liep natuurlijk heel groot. De gehele opbrengst van deze loterij was natuurlijk ook bestemd voor Zorg aan Zee.

Dat het buurthuis een warm hart heeft voor de zorginstelling bleek van de zomer al toen het een actie hield voor de uitbreiding van Zorg aan Zee met een aantal nieuwe appartementen. Deze werden gerealiseerd in een naastgelegen woning die was aangekocht. De West End-actie leverde toen een mooi bedrag van ruim 600 euro op.

Voor meer informatie over West End in de Lijsterbesstraat: West End Over Zorg aan Zee in de Duinroosstraat:  Zorg aan Zee

Foto: vlnr Paul Veen, Michel Handgraaf, Janetta Veenstra, Harry Jansen en Miranda Veen.  (DHfoto)

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie