Gezocht: medewerkers nieuw sportprogramma

De LOS wil dolgraag weer een nieuw sportprogramma op de radio (en mogelijk later ook tv) brengen, maar op dit moment ontbreekt het ons aan de juiste mensen. Voor dit programma zijn we dan ook op zoek naar nieuwe, sportminded medewerkers.

Wie zoeken we? Een of meer presentatoren, verslaggevers die sportwedstrijden bezoeken en spelers/trainers interviewen, redacteuren die online of telefonisch uitslagen opzoeken en controleren, technici die ervoor zorgen dat alles op het juiste moment in de uitzending komt. Je hebt uiteraard een brede belangstelling voor sport (maar hoeft echt niet zelf de wereldrecords te breken!), bent communicatief vaardig en bent vooral erg enthousiast. Ervaring met radio of tv is geen noodzaak.

Het programma moet inhoudelijk aandacht besteden aan de sporten die in Den Helder worden beoefend en dat zo breed mogelijk. Dus niet alleen maar voetbal en basketbal, ook tafeltennis, handbal, hockey, rugby, zwemmen en noem maar op. Behalve de verslagen en de vooraf opgenomen interviews worden ook regelmatig sporters en trainers uitgenodigd in de studio om eens wat dieper op een bepaalde sport of ploeg in te gaan.

In overleg met het nieuw te vormen team bepalen we dag en tijdstip van het sportprogramma. Interesse? Mail naar hoofdredactie@losdenhelder.nl en laat weten waarom je belangstelling hebt en naar welke functie binnen het team je voorkeur uitgaat.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie