Gezellige tweede paasdag bij ravelijncenter

ravelijncenter

Druk, maar niet te druk en ruimte om de auto te parkeren. Bij het Ravelijncenter was het maandag een gezellige tweede Paasdag. De winkels hadden leuke paasaanbiedingen en het duo MC Dix Brothers liep met gezellige live muziek als muzikale paashazen rond. Het duo Kip en Konijn deelde vers gelegde paaseieren uit en bij de patatkraam en de Volendammer Viskraam kon men terecht voor de innerlijke mens.

ravelijncenterKippenkwaad
De muzikale Paashazen maakten gezellige muziek en zorgden bij het winkelende publiek voor een vrolijke lach op het gezicht. Het duo Kip en Konijn ging de interactie met het publiek op een geweldige manier aan. Het lieve konijntje deelde paaseitjes uit en de kip? Die plopte ze, onder luid gekakel, vers uit haar kippenkontje! Menig kind keek raar op van die kakelende verschijning, maar eenmaal in het bezit van dat lekkere chocolade-eitje was het ijs gebroken. Ook in de Action werden de kakelverse eitjes uitgedeeld. Maar ja, al snel liep het uit op kippenkwaad! Met een wc-borstel werden interviews gehouden. Ook even een balletje overgooien konden ze niet laten.

Haas mee naar huis
Van 12.00 tot 17.00 uur was het winkelend publiek welkom en konden de mooie paasaanbiedingen gescoord worden. Er was één mevrouw die het wel wat bont maakte. Een muzikale Paashaas werd in haar karretje gezet. Ze zou hem zo mee naar huis nemen! Dat pikte de andere haas niet en zo konden de haasjes hun muzikale weg weer vervolgen.

 

 

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie