Gezellige drukte op evenementenuitmarkt

Op Willemsoord werd zondag in de Stadshal van de Kampanje weer de Evenementenuitmarkt gehouden. De stands werden bemand door mensen die van alles te maken hebben met de evenementen die ons dit jaar te wachten staan.

Rob Timmerman van het Historisch weekend liet enthousiast weten dat het thema van dit jaar “Nederland” is. “Nederland is meer dan alleen DAF”, zegt Rob.

Freek Bellinga uit Huisduinen was ook van de partij op de Evenementenuitmarkt en hij promootte het Rondje Cultuur wat dit jaar (op zondag 29 mei) opnieuw op Huisduinen zal plaatsvinden.

“Maar liefst 30 tuinen en andere bijzondere locaties zullen dit jaar geopend zijn en dat zijn tevens de plekken waar kunst in de breedste zin van het woord te zien zal zijn”, zegt Freek. 

Arjen Elling was er ook en hij is betrokken bij de evenementen van de Koninklijke Marine. “Nu zijn er dit jaar geen Marinedagen, maar volgend jaar gaan de Marinedagen samen op met Sail2017 en dat kom ik alvast onder de aandacht brengen bij het publiek”, zegt Arjen.  

Alhoewel er dit jaar dus geen Marinedagen zijn gaat de veteranendag op de Nieuwe haven wel gewoon door. Over belangstelling had de organisatie van de evenementenuitmarkt geen klagen. Velen wisten de evenementenmarkt in de Stadshal te vinden en lieten zich voorlichten.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie