Gezellig op de Buik & Baby Bazaar

In 2017 beleefde Den Helder de eerste editie van de Buik & Baby Bazaar. Het is een bazaar die in het teken staat van zwangerschap, geboorte en zorg voor vader, moeder en kind. De inmiddels derde editie van dit evenement was zondag in Hotel Den Helder.

“Als aanstaande ouders staat er nogal wat op je te wachten als de kleine er eenmaal is. Daarom is goede voorlichting heel belangrijk, je kunt maar beter op alles voorbereid zijn, is ook het idee achter deze Buik & Baby Bazaar”, zegt Els Coerver van de organisatie. De verloskundigen, de kinderopvang, het geboortecentrum, ja zelfs de Rabobank was er met financiele adviezen, want ja zo’n kindje, die gaat straks wat kosten.

“Geboortezorg doe je samen, dat is het idee achter deze bazaar”, aldus Els. Er verandert nogal wat als je er een kleintje bij hebt. Is iedereen daar een beetje goed op voorbereid? “Een baby is er 24 uur per dag en ja, niet elke baby is hetzelfde. Je hebt rustige baby’s en baby’s die gewoon wat meer aandacht vragen. Een baby kun je niet uitzetten. Er zit geen knop op waarmee je kunt zeggen, nu even niet!.”

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie