Gewapende overval op Bristol

Een nog onbekende man heeft woensdagmiddag een gewapende overval gepleegd op kledingzaak Bristol aan het Marsdiepplein. De verdachte ging er met een onbekende buit vandoor. De overval vond even na 15.00 uur plaats.

Volgens een woordvoerder van de politie toonde de man een wapen. De woordvoerder kon echter nog niet aangeven wat voor soort wapen dit was.

De politie kwam met veel agenten ter plaatse en zette direct het plein af met linten. Daarna werd begonnen met het horen van omstanders en eventuele getuigen. Ook werd een politiehelikopter ingezet. Die zocht het gebied af, op jacht naar de overvaller.

“Er mocht niemand in of uit”, vertelt de Visboer van even verderop. “Zelfs voor onze eigen winkel werd een lint gespannen. De politie heeft systematisch alles uitgekamd, steeds een paar meter extra.”

Het leek er op dat achter Domino’s iemand werd aangehouden, maar de politiewoordvoerder weerspreekt dat. “We hebben in het kader van het onderzoek natuurlijk wel wat mensen gesproken, maar er is nog geen verdachte aangehouden.” Bij de visboer was de rust overigens alweer snel weergekeerd; “de kibbeling ligt weer in de pan”.

De verdachte is een ongeveer 20-jarige man, gekleed in een blauw vest met capuchon. Hij is licht getint, heeft een zwart snorretje en bruine ogen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844. Bij de overval is niemand gewond geraakt.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie