Getuigen aanrijding gezocht

Op zaterdagavond rond 22.30 uur kreeg de politie een melding dat er op de kruising van de Marsdiepstraat en de Noordzeestraat een fietser aangereden was door een politievoertuig en dat deze er van door was gegaan. Echter stonden alle voertuigen op dat moment op het politiebureau.

Onderzoek heeft uitgewezen dat ook de taxibedrijven welke met soortgelijke voertuigen rijden niet betrokken zijn geweest bij een aanrijding.

Omstanders gaven aan dat zij geen aanrijding hadden zien gebeuren. De verkeersanalisten van de politie hebben een onderzoek ingesteld.

Het slachtoffer, een 14-jarige jongen uit Den Helder, leek onder invloed en blies bij de ademanalyse een ‘ALERT’, wat inhoudt dat hij te veel gedronken had. De jongen is door een ter plaatse gekomen ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, hier moest hij de nacht doorbrengen ter observatie.

Omdat er er mogelijk helemaaal geen aanrijding plaats heeft gevonden en de jongen door dankgebruik met zijn fiets is gevallen vraagt de politie of er getuigen zijn geweest van deze aanrijding en/of er mensen in de omgeving van dit ongeval mogelijk camerabeelden hebben.

Deze getuigen kunnen zich melden bij de politie op het telefoonnummer 0900-8844, registratienummer 2017141825

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie