Gestolen kroontje van prinses Elvira

Het familietheater van Mister Geraldi presenteert dit keer het poppenspel “Jan Klaassen en het gestolen kroontje van prinses Elvira”. De voorstellingen in de vakantie zijn op dinsdag 25 april.

Aan het hof van koning Zebedeus is iedereen in rep en roer, net als de koning bekend maakt dat de prinses haar vader mag opvolgen wordt haar nieuwe kroontje gestolen. Dit tot groot verdriet van Elvira. Wie zit hier achter, welke dief is zo brutaal geweest? Jan Klaassen wordt er bij gehaald om dit op te lossen en hoe hij dat gaat doen kun je zien bij een van onze twee voorstellingen.

Op veler verzoek zal ook Charlie de sprekende pop, die weer veel kattenkwaad heeft uitgehaald, niet ontbreken.

Deze kindvriendelijke shows zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en vinden plaats in de KeyKeg zaal van schouwburg de Kampanje. (ingang aan de Weststraatkade via het KeyKeg café).

De voorstellingen worden gegeven op dinsdag 25 april en beginnen om 11.00 en 14.30 uur, kaartjes kosten €3,50 per persoon (geen PIN aanwezig) en zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om te reserveren op 0223-616096 of 0223-627041.

Tip: kinderen die hun verjaardagsfeestje willen vieren zijn van harte welkom. De jarige wordt in het zonnetje gezet en krijgt een leuke attentie. Graag wel even vooraf aanmelden op een van bovenstaande nummers.

Reageer als eerste op dit bericht!

Geef een reactie